Om Sara

Min historia


Att aldrig riktigt kunna känna vad jag själv känner, vad vill och önskar jag?


Att konstant känna och ta in minsta nyansskillnad i omgivningen och personers humörsskiftningar. Att något är fel, men inte riktigt förstå eller veta vad som är felet. Är det jag? Är det mitt fel?

Före AuraTransformationen™: - Det är mitt fel! Jag är så dålig.
Efter AuraTransformationen™: - Det där är inte mitt problem! Det får personen lösa själv.

 

Jag är född 1981 och uppvuxen vid och på havet i Lysekils kommun i Bohuslän, men merparten av mitt vuxna liv bott i den lite större staden Uddevalla. Varvat med mycket resande världen över. 


Jag är utbildad marknadsekonom och jobbat administrativt och kreativt med samordning, projektledande och koordinering med mycket kundkontakt. De senaste åren inom fastighetsbranschen. Som person är jag både lugn och aktiv, eftertänksam, går min egen väg, men ser mig ändå som rätt ”vanlig”.


Jag gillar att uppleva saker, umgås och prata med människor och höra om deras bakgrunder som format dem. Och framför allt gillar jag att utvecklas och vara med och utveckla människor, hjälpa dem vidare om det är det de önskar. Så jag tycker det är roligt att uveckla både arbetsprocesser och människor.

 

När jag första gången fick höra talas om högkänslig personlighet – HSP, var det som att komma hem, att förstå mig själv och känna tillhörighet och att inte vara knäpp. Sakta men säkert hittade jag verktyg för att hantera överstimulansen som offentliga miljöer och umgänge med människor innebar. Att hitta en balans mellan önskan att vara social och aktiv med massor av saker på schemat och orken/återhämtningen.
Det blev bättre, men samtidigt blev det också sämre och sämre. Lusten till allt det som gjorde mig glad och energifylld försvann. Det blev liksom gråare och gråare och jag ville vara mer och mer för mig själv. Utan ljud och rörelse. Jag kände inte igen mig själv och visste att jag måste göra något.

 

Efter många år med påfrestande familjeförhållanden, mer eller mindre hela livet och i kombination med stor påfrestning på jobbet, så blev jag tvungen att dra i nödbromsen och ta en time-out. Kroppen hade redan under många år sagt ifrån med smärtor och symptom, som jag behandlat genom olika former av alternativa metoder och även klassisk terapi. Jag kommer ihåg att jag tänkte när jag fyllde 25; det kan inte vara normalt att ha så här ont i kroppen vid den här åldern! Det måste bero på något annat.

 

Tack vare min time-out med studier inom grafisk design i Borlänge hösten 2017 och min älskade hobby dansen, stötte jag på AuraTransformation™. Jag kände direkt igen mig i beskrivningarna och jag visste att jag måste göra en AuraTransformation™. En ny känsla av att komma hem infann sig.


Några av de tydligaste grejerna efter min AuraTransformation™ var att stresskänslan och den konstanta känslan av hjärtklappning försvann.

Jag fick en återhämtande lugn sömn, så jag vaknade pigg, utvilad och entusiastisk!

Lusten att lyssna på musik igen kom tillbaka direkt, något som jag inte riktigt orkat på flera år!

Att jag dessutom började känna att jag ville umgås med folk igen, var en riktig seger! Mitt gamla sociala och glada jag liksom vaknade och började spira igen.


En glädje inuti mig själv kom fram och det kändes som att jag strålade!

Jag kände mig mer säker och bekväm i mig själv och i samspelet och umgänget med andra människor! 


Många utav mina ovan nämnda känslor och reaktioner kunde jag också se direkt och tydligt hos klienterna efter deras AuraTransformation™, ögonen började liksom gnistra.

Att se dessa konkreta och tydliga förändringar hos dem var så otroligt häftigt och tacksamt att få uppleva! Att verkligen kunna se glädjen och energin återvända till dem och sen stråla som små solar. Därför vill jag hjälpa fler komma tillbaka till livet och glädjen igen.

 

Om jag känns bekväm och rätt för dig, välkommen att kontakta mig för att boka din AuraTransformation™, Balansering eller Uppgradering. Eller någon av mina andra behandlingar eller tjänster.Väl mött
Sara


Kontakt

E-mail: info@saraboerjesson.com

Telefon: + 46 (0)72-722 02 07

Fysisk plats: Uddevalla

Hemsida: saraboerjesson.com

2019 © Sara Börjesson