Balansering

Balansering

Balansering är en energibehandling/healing som man kan få efter att man genomgått en AuraTransformation™.

Några månader efter AuraTransformationen™ är det mycket troligt att du behöver ytterligare balansering. Du kommer känna det, men kontakta gärna mig eller någon annan Auraförmedlare om du har funderingar eller vill boka en balansering.

En balansering underlättar kristalliseringen och hjälper dig snabbare vidare än vad du kanske hade klarat på egen hand.

Likaså i framtiden kan en extra balansering behövas då och då, särskilt om livet bjuder på extra stora och krävande situationer, mycket stress med mera.

Om man dock känner att man ofta behöver en balansering och gör det mycket regelbundet, rekommenderar jag att man jobbar med sin energisortering samt ställer sig frågan om man verkligen gör allt man kan för att uppnå balans i sitt liv på egen hand. Om mycket i ditt liv fortfarande skaver och inte ”passar in” med ditt sanna jag och inre känsla, kommer behovet av balanseringar obönhörligt att öka.

 

Med en AuraTransformation™ följer nämligen också ansvaret att ”designa” sitt liv så att det passar en själv på bästa sätt. Med den gamla själsauran är det lättare att ”köra över sig själv”, vilket dock är mycket svårt med den nya auran. Det får kraftfullare och snabbare negativa konsekvenser.

Om du inte är van sedan tidigare att känna efter vad som passar dig, har du nu ett ypperligt (och nödvändigt) tillfälle att börja träna på det i din vardag. Med din nya aura har du större möjlighet att faktiskt känna vad som är sant, riktigt och viktigt för just dig!


Kontakt

E-mail: info@saraboerjesson.com

Telefon: + 46 (0)72-722 02 07

Fysisk plats: Sörkällegatan 10, Uddevalla

Hemsida: saraboerjesson.com

2020 © Sara Börjesson