AuraTransformation™

AuraTransformation™

Kom tillbaka hem till dig själv

AuraTransformation™ är en permanent healingform där Auraförmedlaren tar tillbaka och samlar klientens egna energi. Det är alltså inte någon annans utomstående främmande energi som tillförs, utan endast klientens egna.

Energin som används och förmedlas är balansenergi som syftar till att klienten ska kunna komma i balans på alla sätt och plan. Både fysiskt och psykiskt. Att helt enkelt kunna leva ett balanserat liv framåt efter sin AuraTransformation™. Fylld av energi.


Det är en oerhört konkret behandling som fungerar på så sätt att när tillräckligt mycket av klientens egna energi har samlat sig och kommit på plats, så antar den fysisk form. Energin i fysisk form bildar det nya skyddet runt omkring den fysiska kroppen, i form av en ny aura. Den gamla energin (den gamla auran) antar en ny form och bildar den nya auran. En förändring, en transformation. 

Därav namnet AuraTransformation™.


Med en AuraTransformation™ följer ansvaret att ”designa” sitt liv så att det passar en själv på bästa sätt. Med den gamla själsauran är det lättare att ”köra över sig själv”, vilket dock är mycket svårt med den nya auran. Det får kraftfullare och snabbare negativa konsekvenser, som indirekt tvingar en att lyssna på sig själv.

Om du inte är van sedan tidigare att känna efter vad som passar dig, kommer du få ypperliga (och nödvändiga) tillfällen efter din AuraTransformation™ att träna på det i din vardag. Med din nya aura har du större möjlighet att faktiskt känna vad som är sant, riktigt och viktigt för just dig!


Med den nya auran ökar också din manifestationskraf och attraktion, så att det faktiskt blir lättare att attrahera det du vill ha och manifestera/se till att få det så som du önskar. Och framför allt så får du energi till att ta tag i det som du önskar förändra.


Om man är intresserad av att göra en AuraTransformation™ är det 52 sidor i boken "Balans på alla plan" med kristall- och indigoenergi av Anni Sennov, som man måste läsa innan man tar beslutet och bokar tid för behandlingen. Rekomenderat är dock att läsa hela boken, för att få all information om behandlingsformen. Likaså kan jag även rekommendera att läsa boken "Kristallmänniskan och Kristallieringsprocressen'" av Anni Sennov före beslutet. Den behandlar ytterligare vad man kan förvänta sig av och uppleva under sin process efter AuraTransformationen™. 

En AuraTransformation™ är nämligen ingen "quick fix", man måste fortfarande göra jobbet som krävs för att man själv ska komma i balans.


En AuraTransformation™ tar totalt 4 timmar, uppdelat på två separata tillfällen. Första tillfället utförs själva AuraTransformationen™ och den tar 2,5 timme. Och vid tillfälle nr 2, oftast dagen efter eller några dagar senare, gör man en så kallad Balansering som tar 1,5 timme.

Behandlingen utförs sittande med fötter mot fötter med tyg emellan alternativt att Auraförmedlaren håller i klientens fötter med händerna istället. Detta är lite individuellt vad respektive Auraförmedlare föredrar.

Ofta börjar behandlingen i tystnad för att sedan övergå i samtal. Men även detta är individuellt från klient till klient och behandling till behandling.

För mer information om AuraTransformation™ kontakta mig gärna. Eller ta del av material om AuraTransformation™ via länkarna och klientberättlser. Det finns också bra klipp om upplevelser av AuraTransformation™ på Youtube.

Boken Balans på alla plan finns att köpa via mig, Auratransformation.se, Sennov Partners eller Adlibris.


Kontakt

E-mail: info@saraboerjesson.com

Telefon: + 46 (0)72-722 02 07

Fysisk plats: Sörkällegatan 10, Uddevalla

Hemsida: saraboerjesson.com

2020 © Sara Börjesson