Kraniosakral terapi

Kraniosakral terapi/behandling

Kraniosakral terapi/behandling är en kroppsbehandling för att behandla diverse åkommor i kroppen och hjälpa kroppens självläkande förmåga. Genom stillhet läker kroppen.
Det kan vara allt ifrån diffus smärtproblematik, ishias, whiplash, diskbråck, hormonella obalanser och psykiska besvär m.m. som Kraniosakral terapi kan behandla.

Behandlingen är stillsam och lugn, där klienten ligger på rygg på en bänk med kläderna på och terapeuten behandlar kroppens flöde genom olika handpositioner. Detta i sin tur hjälper kroppen att läka och få en ökad självläkande förmåga. Behandlingen påverkar vätskorna i kroppen via huvudet (Kranio) och svanskotor/bäcken (sacrum/sakral).


Inget brytande, inga våldsamma rörelser eller manuella mani-pulationer sker, utan endast mjukhet och stillhet som hjälper kroppen att själv rätta till det den behöver för att fungera bättre och må bra. Behandlaren forcerar aldrig kroppen på något sätt. Det är aldrig meningen att det ska göra ont. Det är trots denna mjukhet och stillhet en oerhört kraftfull behandling, så om något känns obehagligt, säg till!
Kontakt

E-mail: info@saraboerjesson.com

Telefon: + 46 (0)72-722 02 07

Fysisk plats: Sörkällegatan 10, Uddevalla

Hemsida: saraboerjesson.com

2020 © Sara Börjesson